marți, 14 aprilie 2009

Articole Interesante!Bonusurile oferite de casele de pariuri, sansa de a spori castigurile

In mod constant, casele de pariuri online ofera fel de fel de bonusuri. Astfel, periodic, cei care sunt abonati la o astfel de casa de pariuri pot beneficia de diverse sume – e adevarat, nu foarte mari – oferite gratuit de societatea respectiva.
Casele de pariuri online au astfel sansa de a-si spori atat numarul de clienti, prin reclama “populara”, cat si fidelitatea acestora, iar jucatorii pot avea o suma minima pe care sa incerce sa o multiplice prin cunostintele si norocul pe care il au.
In teorie, nu este nevoie de mai mult de 2,3 lei noi pentru a te putea imbogati intr-o luna, ca parior. La un calcul simplu, daca investim 2,3 lei intr-o zi, punand 2 meciuri pe un bilet, doar pentru a ne dubla banii, adica avand o cota finala de 2,00, intr-o luna am putea fi miliardari (in lei vechi – n.r.).
Asta daca luam in calcul ca vom reinvesti profitul in fiecare zi, in acelasi mod. Adica 2,3 lei devin 4,6 lei, apoi, in urmatoarea zi, devin 9,2 lei si… tot asa. In numai 16 zile, daca nu pierdem nici un bilet si ne rezumam doar la a dubla profitul, avem sansa de a deveni miliardari in lei vechi.
Bineinteles, riscul de a pierde unul dintre aceste bilete ramane, insa folosind aceasta metoda, el scade destul de mult. De ce? Pentru ca nu jucam mai mult de 2 meciuri si nu facem altceva decat sa reinvestim constant.
Desigur, exista sansa destul de ridicata sa ajungem la o suma bunicica, pe care nu mai avem curajul sa o reinvestim, pornind chiar de la cateva milioane de lei vechi. Si asta pentru ca ne este frica san u pierdem ceea ce am reusit sa acumulam panala un punct.
Insa nu trebuie sa uitam ca si rabdarea, si curajul fac parte din calitatile unui parior “adevarat”. Revenind, casele de pariuri online ne ofera sansa de a nu investi mereu doar banii nostril, ci ofera tot felul de bonusuri, chiar si celor care sunt abonati, darn u au mai jucat de mult timp. Asta in comparatie cu casele de pariuri “clasice”, care nu fac astfel de “gesturi caritabile”.