luni, 4 februarie 2008

Astra pariuri Sportive

CONFLICT Reprezentantii Ben@Ben în CA contesta metoda de vânzare prin licitatie publica a actiunilor Consiliului Local, pe care o considera comica.

Claudiu Dan, reprezentantul firmei Ben@Ben în Consiliul de Administratie al lui “U”, considera ca decizia Consiliului Local de a vinde actiunile prin licitatie nu este în interesul clubului.

Consiliul Local a hotarât saptamâna trecuta sa se debaraseze de statutul de actionar majoritar al “sepcilor rosii” si sa-si vânda aproximativ 52 dintre procentele detinute la club prin licitatie cu strigare publica. Decizia este considerata egoista de Claudiu Dan, reprezentantul firmei Ben@Ben, unul dintre actionarii lui “U”. “Nu mi se pare normala aceasta decizie. Consiliul Local vrea doar sa-si recupereze banii pe care i-a investit în echipa. Acei bani fac parte din bugetul directionat catre sport si nu vad de ce ar trebui neaparat recuperati”, a declarat Claudiu Dan, care spune ca oficialii locali nu s-au gândit la echipa când au luat aceasta decizie. “Licitatia cu strigare pentru vânzarea unui club de fotbal de Liga I mi se pare o comedie. Trebuia sa vânda pe o suma simbolica si apoi sa îl oblige pe cel care cumpara sa investeasca o anumita suma de bani în echipa. Din punct de vedere uman, asa ar fi corect. Prioritara nu trebuia sa fie recuperarea banilor”, este de parere Claudiu Dan, care a precizat ca Ben@Ben nu mai este interesata sa devina actionar majoritar. “Sansele sunt destul de mici. Este mai mult o reactie de frustrare pentru ce ni s-a întâmplat în vara, decât de lipsa de potenta financiara. Noi eram dispusi sa preluam clubul si aveam o strategie pe cinci ani, în care ni se alaturau mai multe firme din Bucuresti. Ei n-au stiut atunci sa speculeze acel moment. Nu stim însa ce se va întâmpla, pentru ca suntem suporteri în primul rând si ne dorim binele acestui club”, a mai declarat omul de afaceri.

Daca domnul primar Boc spune ca va vinde actiunile, înseamna ca stie pe cineva dispus sa cumpere. Ii va fi greu însa sa gaseasca un om ca Becali, Copos sau Paszkany. Când intri în fotbal, ai nevoie de o strategie pe termen lung.
Claudiu Dan, reprezentant Ben@Ben în CA “U” Cluj