sâmbătă, 21 februarie 2009

Mamica Bahmu dorita in Playboy

Consoarta lui Silviu Prigoana are ocazia sa faca in Romania ceea ce a facut Demi Moore in America pentru revista Vanity Fair (foto stanga). Sa pozeze insarcinata si goala pe coperta unei publicatii renumite. Propunerea a fost primita de Bahmuteanu din partea Playboy.


Vestea ca Adriana Bahmuteanu ii va darui lui Prigoana un mostenitor a suscitat interesul publicatiilor dedicate sexului puternic, care au si vazut-o pe jurnalista afisandu-si burtica dezgolita in toata splendoarea, spre delectarea celor care sunt de parere ca o femeie insarcinata are o frumusete aparte.

A DOUA OFERTA

Bruneta a marturisit ca nu e prima data cand primeste propunerea de a renunta la haine pentru Playboy. Bahmu a discutat cu tatal copilului ei despre oferta primita, insa Prigoana nu s-a aratat foarte incantat de idee. Prin urmare, Adriana trebuie sa se multumeasca in cel mai bun caz cu o sedinta foto in costumul Evei la care sa asiste doar sotul ei.

VREA LA "SCHIMB DE MAME"

Pentru ca de Playboy nu poate fi vorba deocamdata, Adriana s-a reorientat. Ziarista si-a exprimat dorinta de a participa la reality-show-ul "Schimb de mame", de la Prima Tv, in dorinta de a-i dovedi lui Silviu ca va fi o mama excelenta pentru viitorul ei copil, dar ca s-ar descurca de minune si in ipostaza de mama responsabila pentru baietii lui din prima casnicie, Honorius (20 de ani) si Silvius (14 ani). Probabil ca intentia Adrianei se va transforma in realitate abia dupa ce va naste, pentru ca mamica de schimb sa aiba la randul ei de cine sa aiba grija.