joi, 9 iulie 2009

Imagini detaliate cu noua generatie de Renault Megane

u aparut imagini detaliate cu noua generatie de Renault Megane. Masina este programata pentru prezentare oficia la salonul auto de la Paris, iar in showroom-urile din Romania va ajunge abia din 2009. Renault Megane III va aparea sub forma de hatchback cu 5 usi in prima faza, ulterior va primi si alte variante clasice deja, dar si una sportiva (coupe).

Renault Megane III va avea sub capota ca si pana acum propulsoare diesel si pe benzina. Noul Renault Megane va ofeori propulsoare de 1.5 si 1.9 litri dCi cu puteri intre 85 si 170 de CP. Nu este exclus ca Renault Megane III sa primeasca de la producator si propulsorul de 2.0 litri dCi, prezent acum pe Renault Laguna III.

Propulsoarele pe benzina
vor fi similare cu cele de pe actualul model Renault Megane, insa noua versiune a hatchului va putea fi achizitionata cu un propulsor turbo (TCE) de 1.4 litri al carui cuplu ajunge la 190 Nm, apropiata de cuplul motoarelor diesel. In aceasta versiune de motorizare Renault Megane III incearca sa ofere un substitut pentru TSI-ul de pe Volkswagen Golf sau T-Jet-ul de pe FIAT Bravo, masini din aceeasi clasa.

Tot pe benzina, noul model va fi vandut si in configuratia super-sport cu propulsor de 2.0 litri si 225 de CP.