vineri, 24 iulie 2009

OZN-uri, văzute de câteva sute de oameni în Anglia

ai multe obiecte zburătoare neidentificare au fost văzute de mai multe sute de oameni în apropierea unei turbine eoline, despre care se crede că ar fi fost lovită de o navă spaţială extraterestră, scrie "The Telegraph".

Locuitorii din Louth, Linconshire au spus că au văzut sfere luminoase pe cer, adăugând că o turbină eoliană din apropiere a fost lovită de unul dintre OZN-uri.

Surse din interiorul
Ministerului britanic al Apărării au spus că OZN-urile ar putea fi bombardiere fără echipaj care efectuau manevre. Avioanele de război Taranis ar fi efectuat zboruri de exerciţiu în apropierea poligoanelor de bombardament dela Donna Nook şi North Coates, care sunt în apropierea turbinei distruse.

O parte dintre martori au spus că un OZN în formă de caractiţă au fost văzute pe cer cu câteva ore înainte de distrugerea turbinei eoliene. O femeie a precizat că a vâzut un obiect care zbutra către complexul eolian, în timp ce alţii au descris că luminile erau legate prin tentacule.

O sursă din interiorul Ministerului Apărării a spus: "Trebuie să efectuăm un raport despre orice incident care implică OZN-urile, însă în toate cazurile există o explicaţie simplă - iar manevrele militare reprezintă majoritatea acestora".

În ultima vreme au fost sugerate mai multe teorii despre distrugerea turbinei eoliene - de la o pungă de urină îngheţată aruncată dintr-un avion la o simplă defecţiune tehnică - însă niciuna nu a fost încă probată.

Printre alte explicaţii ale incidentului se regăsesc vandalismul tinerilor, un avion de spionaj rusesc sau artificiile de la o petrecere locală.