joi, 23 iulie 2009

Romaniţa s-a căsătorit în secret

omaniţa Iovan şi Iulian Gogan s-au căsătorit în mare secret înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Cel puţin, aşa susţine o sursă foarte apropiată cuplului. Se pare că Romaniţa este deja însărcinată, ea rugându-se în preajma Crăciunului la Mănăstirea Ghighiu pentru o fetiţă.

Se pare că ei au făcut pasul cel mare în America, acolo unde creatoarea de modă a avut câteva prezentări cu ceva vreme înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Fericirea Romaniţei pare să fie completă, mai ales că urmează să devină, pentru a doua oară, mămică.

Romaniţa se pare că a ales din nou să se refugieze în rugăciune, în locul unde s-a rugat şi pentru Albert, primul ei copil: Mănăstirea Ghighiu.O sursă din anturajul Romaniţei ne-a confirmat că vedeta ar fi însărcinată, vestea primind-o cu puţin timp înainte de perioada sărbătorilor. Credincioşii care vin la mănăstirea din apropierea Ploieştiului spun că vedeta a venit să se roage aici înainte de Crăciun, împreună cu Iulian, care a adus un pachet uriaş cu daruri. Ea s-ar fi rugat atunci cu ardoare ca bebeluşul să fie, de această dată, o fetiţă.

Măicuţele au povestit în nenumărate rânduri că Romaniţa vine de ani de zile la acest lăcaş sfânt. Creatoarea de modă îngenunchează mereu în faţa icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului şi se roagă ore în şir. Chiar înainte de operaţia de cezariană de acum trei ani, Romaniţa a trimis printr-o prietenă, la Mănastirea Ghighiu, cămaşa de noapte cu care urma să fie îmbrăcată în timpul operaţiei. Cămaşa a fost stropită cu mir şi sfinţită la icoană pentru ca băieţelul şi mama să fie feriţi de rău.

Deşi a divorţat recent de pilotul Adrian Iovan, cu care are un băieţel, pe Albert, Romaniţa pare să-şi fi găsit rapid fericirea. Relaţia ei cu Iulian Gogan pare să fie mult mai veche. “În ultimul an, de fiecare dată când m-am văzut cu Romaniţa, era însoţită de domnul avocat. Înainte de sărbători mi-au dat şi vestea cea mare, că s-au căsătorit”, ne-a declarat o o confidentă a creatoarei de modă Romaniţa Iovan.

Deşi s-au afişat împreună doar în urma divorţului familiei Iovan, Romaniţa şi Iulian Gogan se cunosc de aproape doi ani. “Romaniţa şi Iulian se iubesc de mai bine de un an, dar acest lucru îl ştiau doar câţiva apropiaţi. Se întâlneau mai mult în casa unor prieteni şi într-un apartament
de-al ei, într-un bloc
cu multe firme
, pentru a nu da de bănuit”, a mai precizat sursa.

A divorţat de Adrian Iovan în noiembrie 2008

Romaniţa şi Adrina Iovan s-au îndrăgostit la prima
vedere şi, în 2003, s-au şi căsătorit. S-au cunoscut când creatoarea de modă se întorcea dintr-o vizită la Viena: aceasta mărturiseşte că s-a îndrăgostit pe loc de pilotul care a întâmpinat-o la capătul scărilor avionului.

Cei doi au reuşit să aibă împreună un copil
, Albert Adrian, după tragedia care a făcut ca Romaniţa să piardă o sarcină. Însă, în timpul în care era însărcinată, vedeta a fost surprinsă de presă sărutându-se într-o maşină cu un jurnalist. După un timp, presa a afirmat că şi Adrian ar fi înşelat-o pe soţia sa cu o colegă. Romaniţa şi Iovan au divorţat în noiembrie 2008.