joi, 9 iulie 2009

Lipiţi de telefon în vacanţa de vară

fertele de convorbiri în roaming mai atractive i-au încurajat pe români să vorbească mai mult pe mobil din ţările în care şi-au petrecut vacanţa.
În perioada vacanţei de vară, românii au călătorit cel mai mult în ţările care sunt recunoscute ca destinaţii turistice sau în care au rude plecate, reiese din analizarea traficului
de roaming în reţelele marilor operatori autohtoni, în perioada 1 iunie-31 august 2008. În reţeaua Cosmote România, creşterea cea mai mare
a traficului de roaming, de 37%, s-a înregistrat în Grecia, una dintre destinaţiile turistice favorite ale românilor, aceasta fiind urmată de Italia.
Printre destinaţiile „exotice“ în care românii au călătorit şi au folosit serviciile
de telefonie mobilă ale Cosmote se numără: China, Jamaica, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, India, Trinidad Tobago şi Fiji, conform Cosmote. Asta deoarece reprezentanţii operatorului şi-a încurajat clienţii să folosească mobilul şi din destinaţii mai puţin frecventate de români. „De la începutul anului, am extins cu 10% acoperirea în roaming, adăugând noi destinaţii precum Bolivia, China, Libia şi Malawi“, au declarat aceştia.

Citeste tot articolul in Evenimentul Zilei